4+1 съвета, за да не изневериш на партньора си!

658

Дали от импулс, скука или сексуална химия, една жена може да изневери на партньора си. Въпросът е, че изневярата ще донесе само проблеми или в отношенията ви или на теб самата като се споделяте с два човека.Консултант по отношенията Gladean McMahon предлага начини за решаване на проблема. Тоест, какво да направиш преди да изневериш и някой да се нарани.

1. Появил се е бившият в живота ти: Преразгледай чувствата ти и се замисли защо се чувстваш така. Дали не е поради някоя характеристика която я има и липсва в сегашният ти партньор? Но не забравяй, че скъса с него поради някаква причина.

2. Развълнувана си от нещо ново което се появи в живота ти? Можеш ли да направиш някои промени в сегашната ти връзка за да стане по-вълнуваща? Излезте от ежедневието си и намерете подходящо хоби за двама ви!

3. Ежедневието те отегчава? Смяташ че връзката ти се е превърнала в коловоз? Не се наслаждавате на качествено време заедно? Кажи му как се чувстваш и той може да се чувства така. Не забравяй обаче че партньора ти има нужда от почивка и/или проблеми които не иска да знаеш. Все пак можеш да развеселиш ежедневието ти и без да е нужно да му изневериш.

4. Не правите страстен секс? Ако не си доволна, кажи му го със сигнали или умен начин и му покажи пътя. Повечето мъже вече не са отворени за предложения, особено ако ги измъкнеш от тяхната рутинна.

5. Задушаваш се от идеята, че ще бъдеш с един човек до края на живота си? Това е много сериозен проблем, който трябва да се консултира със специалист, за да се намери причината. В противен случай рискуваш да не спреш никъде.

 

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.