4 въпроса , които трябва го питаш на първа среща

930

Освен ако не сте напълно невежи, най-вероятно имаш доста добро чувство какво очакваш насреща, когато сте на първа среща. Може би често се питате: Защо да избира точно него? Искам ли да имам деца някой ден? Колко пари изкарва?

Но въпросите имат силата да превърнат разговора от празни приказки в един завладяващ дискусия. Затова LadyFame.com ти предлага само 4 въпроса, които ще ти помогна да придобиеш възможно най-добра престава за него само от първа среща.

Основното и най-важното, ще се забавляваш повече, ако и двамата сте отворени към откровено общуване, а не да се придържа към типичния досаден понякога консервативен тон. А тези въпроси ще помогнат да се усъвършенстваш в това да не си губиш времето си с някой, който не разполага с потенциал в дългосрочен план (ако приемем, че това е, което търсиш – ако не е, може да се отдадете на забавен флирт!).

Въпреки, че тези въпроси са формулирани в стратегически начин, така че те да не изглеждат сякаш любопитстваш. Те са чудесна подправка към приятен разговор, защото от една страна – ще разчупите по-лесно леда между двама ви, а от друга – ще покажеш лична заинтересованост към човека пред теб. Използвай  лек, непринуден и закачлив тон, за да изглежда естествено.

Разбра ли? Чудесно. Четете нататък  и да подгответе  за трансформиране на следващата си среща.

  1. Харесва ли приключенията?

Този въпрос не говори само за готини пътувания и лудите преживявания, но отговорът му разкрива също колко подходящ би бил той като съпруг. Дори и да звучи странно, най-добрия показал за съвместимост е спонтаността. Дали е от мъжете, които всичко планират или е от търсачите на силни усещания, веднага ще ти даде отговор дали си пасва с теб. В идеалния случай ще искате партньор с сходно ниво на приключенски дух.

[ninja-popup id=6936 autoopen=true]

„Ще се забавлявате повече, ако и двамата сте освободени, а не да се придържа към типичния сценарий с вцепенен поглед на първата среща.“

[/ninja-popup]

Така че, ако си от типа хора, които в последния пристигат на летището, а той – предпочита да се приготвя за пътуване един век по-рано, може да не си пасвате така естествено, както бихте направили с някой, който споделя вкуса за неочакваното.

2. За какво в живота си се чувства най-благодарен?

Този въпрос може да ти каже много за стойността му система, както и дали е в синхрон с твоята. Например: Той отговаря, че е благодарен за невероятните приятели, които са винаги до него, е много различен от този, който казва, че е доволен от големия бонус, получил с неговата адвокатска кантора.

 3. Коя е най-добрата и най-лошата част от детството?

Номерът е да се дразни освен покрай един човек е по начин, който не се чувства голям нос – така че използвай непринуден тон и го питай само след като споделиш нещо за твоето детство. Като на​​учиш как е израснал, ще добиеш представа какъв е ранния шаблон за любовни взаимоотношения. Ако той идва от семейство с трудни отношения, често показва, че не се обвързва лесно. Това непременно не значи, че срещата е провалена, само защото семейството му не е било от най-идеалните, но това предупреждение, че може да се наложи да се справиш с някои проблеми в бъдеще.

[ninja-popup id=6936 autoopen=true]

“Като на​​учиш как е израснал, ще добиеш представа какъв е ранния шаблон за любовни взаимоотношения.”

[/ninja-popup]

 4. Ако може да има всичко, което поиска, каква би била мечтата му?

Ако искаш да се увериш, че виждания ви за бъдещото са в синхрон, ето и въпросът, с който можеш да получиш отговор по лесен начин. Дали той е кариерист или свободно мислещ,  семеен тип или ерген за дълго време ? Всички ключови неща, които трябва да знаеш.

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.