5 идеи за коледна трапеза

911

Оформете стила на вашата маса за случая с помощта на тези съвети!

Възможно ли е вече да сте подготвили своя списък с рецепти за коледните и новогодишните празници?

Ако сте домакин тази година, трябва да се помисли за стила на вашата маса за хранене, също! Освен със сладки и очарователни празнични акценти, вие също трябва да се помислите и за разпределението на гостите, за да се чувстват удобно и уютно във вашия дом.

Когато става въпрос за създаване на масата за вечеря или обяд, имайте предвид, че можете да бъдете креативни! Чувствайте се свободни да експериментирате с някоя от тези 5 идеи за коледна трапеза:

1. Сладко и сръчно

декорация на коледната маса (5)

За безгрижно парти, можете да изберете стил като на открито. Подгответе ниска маса и и празнична хартиена покривка. Надпишете флумастери и маркери на местата, които сте избрали за съответния гост. Дори вашите приятели могат да си рисуват, докато чакат храната

2. За младите и младите по душа

декорация на коледната маса (1)

Ще приготвяте детско парти за децата си? Подредете чиниите и приборите и добавете декорации, така че да прилича на снежен човек! Можете да използвате и бяла покривка със снежни орнаменти, за да завърши на външния вид.

3. Семпло и класическо

декорация на коледната маса (3)

За обяд или вечеря с роднини, може да искате да оформите класически маса с рециклирани бурканите като част от вашия централен елемент. Поставете ги на масата и ги напълнете с коледни топки, борови шишарки, а дори и ароматни свещи.

4.Топло и непринудено

декорация на коледната маса (4)
5. Елегантно и луксозно
декорация на коледната маса (2)

А черно-бяла тема никога не излиза от мода. Докато някои могат да мислят, тези цветове са твърде необичайни за Коледа, можете бъде по-тържествено, ако се добавят сребърни и златни коледни топки заедно

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.