5 стъпки, за да разкараме мазнините в бедрата

1 426

Един от най-неудобните неща за повечето момичета са  мазнините на бездрата . Все пак, има някои упражнения, които можете да направите, за да се справят с тях. Това са най-добрите и най-бързите начини да се отървете от мазнините крака.

Как да разкараме мазнините в бездрата за тридесет дни в 5 стъпки?

Има няколко здравни проблеми, които могат да възникнат в резултат на натрупването на мазнини в тялото. Затова е много важно да се запази балансът, поддържан през цялото време. Ето един лесен тридесет дневен режим, който ще ви помогне да се намалят мазнини. Това обаче изисква план за здравословно хранене , кардио тренировки и упражнения, тонизиращи крака.

ВИЖ ОЩЕ: Натрупвам мазнини основно в карата или що е то ОВАРИОТОМЕН тип тяло?

Етап 1

Започнете здравословна нискокалорична диета. Намалете калориите чрез премахване на сладки и мазни храни от менюто си. Яжте пресни, здравословни храни, като плодове и зеленчуци, пълнозърнести храни и постно протеини като месо.

Етап 2

Препоръчително е да се извършват от 30 до 60 минути на картио упражнения пет дни в седмицата за 30 дни. Кардио  упражненията изгаря мазнините и ускоряват процеса на загуба на тегло в комбинация с диетата. Насочете се към упражнения, които също са насочени към краката като ролери, бягане, туризъм и колоездене.

Етап 3

Кляканията от два до три дни в седмицата в продължение на месец помага извънредно . Кляканеот заедно с кардио упражненията са най – добрите упражнения за бедра.

Етап 4

Скоковете от два до три дни в седмицата в продължение на 30 дни. Застанете с разтворени крата на ширината на раменете. Стъпка напред с десния крак , огъване на коляното като повдигате тежест напред. Дръжте дясното коляно над глезена. Избутване с десния крак , за да се върнете към началната позиция. Ако имате проблеми с колене, направете стъпка назад, вместо напред в скок. Добавете и  резистентност чрез тежестта на гира (или бутилка с вода) във всяка ръка.

Етап 5

Разходка толкова, колкото можете. Подминете ескалатори и асансьори. Използването на стълбите изгаря мазнините и тонизира краката. Тя също може да намали риска от преждевременна смърт с 15 на сто.

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.