6 качества които обожават мъжете в жените

1 249

Ако се чудите защо мъжете не ви харесват или дали е дошло времето да промените нещо в себе си, то трябва първо да знаете какво търсят мъжете в една жена, както и каква е перфектната за тях жена. Тази статия е насочена към жените които поради някаква причина нямат успех сред мъжете.
№6 Топла плът

Мъжете са ловци и ако се обличате като монахиня, то със сигурност няма да ви обърнат внимание. Всеки мъж обича да вижда обекта на желанието си в секси дрешки. Възползвайте се от секси / елегантната женска мода. Все пак не прекалявайте , защото ако сте прекалено оскъдно облечени, вероятността да ви помислят за лесни е голяма.

№5 Мек и секси глас

В митологията се казва че , Сирените привличали минаващите край тях моряци с песните си и ги завличали в дълбините, където те се удавяли. Когато Одисей минавал покрай тях, казал на всички моряци да сложат восък в ушите си, за да не чуват омайните им песни, а той самия, тъй като бил много любопитен да ги чуе, заповядал да го вържат за мачтата. Когато обаче чул песните на сирените, молил дълго моряците да го отвържат, но те разбира се не го сторили.
Мъжете обичат жени със секси гласове. Факт е че може всичко друго да ви е перфектно (характер, красота) но ако гласът ви и начина по които говорите е на говорещ крокодил най-вероятно няма да им харесват. Не очаквайте че бихте могли да съблазните мъже с гласове по-тежки от техните. Разбира се да не забравяме че все пак съществува и генетичното наследство, което означава че една жена може да има по-тежък глас без да го иска това. Старайте се да не говорите нито прекалено бързо, нито прекалено бавно, трябва да балансирате скоростта на речта ви. Важно е да имате хубава дикция.

№4 Флирт – Let’s play a game
Както вероятно вече сте чували мъжете обичат да играят игри, живота за мъжете е една игра, която искат да играят с удоволствие. Ако един мъж ви закача и флиртува с вас, то той иска да получава и съответния отговор, да бъде провокиран . Ако се провалите в тази игра – Game Over – той ще започне на ново с друг играч.

№3 Уязвимост
Както вече споменахме, мъжете са родени ловци т.е герои . За един мъж е от изключителна важност да може помага на приятелката си (предимно със сила), да се грижат за тях и да ги пазят . Ако ви се развали компютъра те с удоволствие ще направят всичко по силите си за да го оправят, за да ви впечатли ( е не очаквай да влезе в арената на смъртта ). Наградете ги след тяхната “победа“.

№2 Позитивно мислене.

Ако сте от типичните депресарки- забравете да имате какъвто и да е шанс с мъжете. Не си мислете, че ще спечелите някой мъж с мрънкането , оплакването, обясняването в това колко гаден е живота ви и как не ви върви. Трябва да разберете че няма мъж (поне на тази земя) който да обича да му мрънкат nonstop. Бъдете позитивни, усмихнати, покажете че търсите само хубави неща.

№1 Още флирт!

Мъжете обожават да флиртуват и обекта на внимание задължително трябва да показва че го е разбрала и да отвръща отговор. В никакъв случай обаче , не флиртувайте с повече от един мъж който харесвате. Ако флиртувате с всичко живо , вероятността да ви помислят за прекалено лесна е много голяма и няма да направите добро впечатление.

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.