7 причини поради които никога не е поискал телефона ви

542

В епохата в която всички ние сме с поне един smartphone в ръка, е изключително  изненадващо как въпросния с който се запознахте вчера или с който сте излезнали на рандеву , не ви е поискал телефония ви номер или поне вашето име в Facebook. Защо? Имаме една-две идеи  които да споделим с вас.

1. Зациклил е на 1999год

Когато хората  исползваха beeper т.н пейджъри, които нямаха възможността да запазват номера. Важно е за твоя психически мир и за да се усмихнеш, да си измисляш винаги най-смешното извинение за това – защо те отхвърли.

2. Любител е на съдбата.

Така де, вярва че ако е написано да се срещнете отново , ще се срещнете и без помощта на технологиите. Започвайте да изпращате сигнали с дим , все някъде ще се срещнете!

3. Не вярва че си падаш по него!

Въпреки опитите от ваша страна, атаки , клишета, езика на тялото ви и други знаци които му изпращате, той не получава сигнала, че вие го харесвате и решава да не се занимава с вас, нито с телефона ви.

4. Забравил е!

Да, може да се случи на всеки, да не го съдим, и да .. нямаме в предвид че като те видя си изгуби умът.

5. Има приятелка / жена!

Човекът, е искал просто да изкара една хубава вечер. След това, се е върнал в къщи  при хубавата си жена!

6. Искаше , но се засрами заради наличието на други хора.

Доближава ви, но там са и 10те ви приятели/ки, сестра ви е до вас, братовчед ви е срещу вас… са го накарали да изгуби топката и да се предвижи към друга цел.

7. Вие не  му дадохте телефона !

Дам, не я знаеше тази опция? Обаче, мъжете на 2014та, искат да им дадете номерата си, да им кажете ВИЕ да се свържете в FB защото един истински съвременен мъж не би тръгнал да се свързва с вас , ако не искате вие да го прави!

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.