Да спечелим мъжкото внимание или как да се запознаем с биснесмен

843

Всяка жена, независимо от възрастта си иска да чувства вниманието на мъжете. Но какво ще стане ако не получавате внимание от другия? В никакъв случай не трябва да се примирявате с това, и трябва да предприемете решителни действия. Ето някои съвети, и определена последователност от стъпки, които трябва да изпълните за да промените съдбата си. След като се научите как да се срещате с един човек, може да продължите да правите това по лесно.

На първо място, моля да бъде уверени. Поддържането на разговор е един от основните компоненти на успеха при среща. Дори и един миг с неловко мълчание може да развали всичко.

Помислете първо с кой искате да се запознаете.Така по лесно ще изберете и мястото за среща. За да ни разберете ще ви дадем пример:Ако искате да се запознаете със бизнесмен, не ходете по евтини кафета или на пазара.

Необходимо е да се подготвите предварително за предстоящата среща и предстоящият диалог. Помислете за това, за което можете да говорите.Обърнете специално внимание на жестовете си. Помислете за това, което казвате на всеки етап.

Не забравяйте за външния си вид. Първото нещо на което всеки обръща внимание е как изглеждате. Не експериментирайте с грима и не се обличайте прекалено предизвикателно. Опитайте се да бъдете естествени, но облечени с вкус.

Първото изречение, когато се срещнете с даденият човек може дори и да е банално: Вие не стели….? или Как се казвате? „. Най-важното нещо е да се започне разговор. Повече въпроси възникват несъзнателно. Помолете за помощ нещо дребно за- колата си,или попитайте как да стигнете до определено място, или измислете нещо още по-необичайно. Голямото разнообразие от опции, могат да бъдат ограничени само от вашето въображение.

Ако успеете да се запознаете с желаният от вас човек и достигнете до полов акт, не забравяйте внимателно да предложите да се срещнете отново. Покажете му че общуването с него ви е харесало. Не го притискайте може да се изплаши от вашата упоритост.Ако той се съгласи да се срещне отново с вас, можете да се успокоите че сте успели,ако ли не било е просто флирт .Опитайте се следващият път да изберете по добър партнъор

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.