Готов ли е мъжът ми да стане баща? 4+1 съвета които ще отговорят на този въпрос

613

Ако се чувствате готови да имате бебе, но в същия момент не сте сигурни дали партньора ви има същото желание, то тогава следните признаци са показателни, тъй като те ще ви помогнат да разберете дали другата половинка от вас е готова да стане баща!

Той е финансово стабилен: Обикновено има една стабилна кариера и увереност (без значение колко е трудна сегашната икономическа ситуация), така че да се вземе предвид възможността за едно дете. Освен пристигането на нов член в семейството , изисква финансовото здраве на двойката.

Щом сте се уверили в финансовото ви положение, може да проверите и следните.

Често споменава фразата „когато имаме деца“. Когато в разговорите ви е подходящо споменаването на това изречение, то това е знак, че вашият партньор е започнал да мисли за възможността да имате дете. В същото време, ако коментирате как бихте кръстили детето си , това би бил знак че мъжът до вас опипва почвата и иска да става баща.

Всичко му е по план график: Обикновено, ако го чуете да каже как планира да си намерите по-голям дом или по-удобна кола, за да отговарят на нуждите на семействата с дете, то тогава не ви трябва ясновидец защото очевидно той иска да създаде семейство и то много скоро!

Шеги с родителите ви от типа на „дядо“ „баба“: Никой мъж ако не е сигурен че иска да стане баща, няма да разговаря и да води тази тема с родителите ви . Следователно и двамата сте в правилната посока.

Често се предлага да наглежда племениците си (или деца на роднини): Желанието да предоставя грижи или дори да играе с малки деца в семейната си среда е показателен знак за това как вашият партньор иска да получи свой собствен малък принц или малка принцеса!

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.