Искате да го задържите за винаги? Вижте какво НЕ трябва да правите с него в леглото.

815

За да задържите един мъж за винаги, трябва да знаете какво ДА правите и какво да НЕ правите с него в леглото. Днес ще обърнем внимание на второто.
1) Прекалената kinky програма като , горещи свещи, белезници и камшици може да са възбуждащи, но преди да ги вкарате в игратя трябва да го предупредите! На повечето мъже не им харесват изненадите.

2) Не плачете! НИКОГА. Нито от щастие, нито от тъга, че не сте стигнали до оргасъм!

3) Внимавайте какво говорите! Ако го назовете с друго име в момента или след акта, да знаете че сте сложили край на връзката ви. Мъжете са егоисти.

4) Не заспивайте! Той дава всичко от себе си а вие заспивате като спящата красавица? По-добре не започвайте нищо ако мислите че няма да издържите будни до края!

5) Много мъже се оплакват че всички жени в днешно време се правят на учителки!Малко по-наляво, малко по-надясно“ и те губят тяхното съсредоточение към вас. Най-лошото което можете да им кажете е „харесва ми когато ми правят…“ „КОИ???„.

6) Не е изобщо сладко, ако по време на акта се опитате да получите потвърждение за красотата или тялото ви! Въпроси от рода на „Хубаво ли ми е…? (завършете вие изречението) и то с няколко повтаряния няма да доведе до увеличаване на кефа им! Напротив.

 

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.