Какви типове мъже ще „срещнете“ онлайн!

461

Запознанствата са трудни! Онлайн запознанствата са още по трудни! Обаче, какво да правите, когато Интерне-та е това което ще ви даде решението на проблема да се запознаете с някой, в ограниченото ви време, от сигурното местенце в къщи. Ето ги и най-често срещаните типове мъже които ще срещнете Онлайн.
– Мъже които се задоволяват с две думи
Такъв тип мъже ще ви накара да забравиш и Българския език. Едно здравей, едно какво правиш и до там. Този тип мъже си няма и понятие как трябва да се държат с една дама , как да отговаря и най-малкото как да пишат. Такъв тип мъже ще ви отделят изключително малко време, колкото е необходимо за изпращането на едно кратно / просто съобщение в Inbox-a ви. Тук ви питаме, какво ще го правите такъв мъж който не може да ви отдели 2 минути онлайн. Представете си как ще е на живо :).

– Мъже от типа „едно показвам, друго правя’
Профилът му ще ви изглежда интересен, отговорите му забавни, снимките му сладурски. Ще си кажете „това е един нормален мъж“, до момента в който видите в Inbox-a ви съобщения с прикачена снимка с неговия „пакет“… и въпрос „харесва ли ти?“. Там вече , задължително трябва да го блокирате (BAN).

– Типът „Искам да съм с теб но съм зает“
Говорите, пак говорите, правят ви „poke“, отвръщате му и вие, няма момент в който да не ви видят в чат-а и да не започне да ви говори. В същия момент, дните минават, вие  ги карате да излезете но те все са заети с работа. Но въпреки това , профилите им са пълни с CHECK IN в барове, дискотеки, стадиони и концерти. Да, правилно разбрахте, тези момчета са с вас само в Интернет! И не само с вас!

– Типът „Единствен път“
Почват да си говорят с вас, обясняват къде сте се запознали, в една нощ дадохте всичко от себе си (абсолютно всичко) и от тогава едно голямо НИЩО. Онлайн не ги виждате никога, в Inbox-a ви…. нищо, без признак на живот, запознанството остана до там. Загадъчните типове са професионални колекционери и вече са скочили на следващата пчеличка в Интернет или при жена си.

– Тип „Пиявица“

Затворени в офиса им, спорен външен вид, защото всичките им снимки са с изключително ниска светлина, тези момчета, ще се залепят за вас в Интенрет като пиявици. Ще харесват „LIKE“ всяка ваша снимка, ще почнат да ви пишат любовни съобщения от първия ден и ще ви бомбардират с безкрайни емайли / съобщения и не е страх че ще намери и телефоният ви номер. Да ви е страх от пиявиците , не се замисляйте а ги блокирайте възможно най-скоро!

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.