Какво става с двойките които съжителстват?

364

Най-сетне дойде момента който чакаше. Направи ти предложение да живеете заедно! Погледнахте всички обяви, намерихте първото ви жилище, посетихте хванати за ръчичка IKEA (над три пъти) , направихте си вашето „гнездо“ , както ви харесва, взехте си и едно кученце (коте, зайче или др) за да запълните новото си семейство и всичко върви по вода.
Не се ли питаш, какво ще стане в бъдеще? Да, добре, кой го интересува за бъдещето, въпроса е да живееш за днес и сега и колкото се може по-добре. Разбира се и ние мислим като теб.  Обаче, историята е показала, че когато една двойка реши да съжителства, резултатът е обикновено или брак или раздяла. Дори и да не искаш да тръгнеш по брачната пътека все още, си видяла от твоите приятелки как съжителството може да промени хората и техните идеи.

Благодарение на National Survey of Family Growth които решиха да проведат такава гореща тема, ние от LadyFame ти предоставяме цялата статистика нагледно (виж картинката по-долу) която може да ти служи като компас, за това какво ще бъде твоето бъдеще в рамките на 3 години. Сама разбираш че тя не може да бъде напълно ясна, защото като цяло има хора и хора. Познаваме двойки който съжителстват 1-5 години и се разделят , познаваме и такива които съжителстват и 10 години и пак се разделят (ако не са встъпили в брак още от първата година ), но все пак ще предобиеш една малка представа.

 

 

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.