Красивата любов: Селин Дион и Рене Ангелил през годините

1 181

Няма как да не Ви докосне такава любов…

"Не съм се съмнявала нито в един ден, че ние сме един за друг. И знаех, че ще продължи цял живот" - Селин Дион
„Не съм се съмнявала нито в един ден, че ние сме един за друг. И знаех, че ще продължи цял живот“ – Селин Дион
Това е рядкост в света на славата да се види толкова отдадени един на друг хора. Но Дион и Ангелил са доказали, че този вид любов не е възможна и може да бъде трайна. Те се срещнаха, когато тя е само на 12 години, а той е бил 38. И след години на изграждане на кариера и живот заедно, певицата вече е силно рамо на мъжа си, когато той води битки с рака. Двойката отпразнува своя 21-ви годишнина, затова LadyFame.com прави поглед назад към многото възходите и паденията на тяхната сладка романтика.

1980-те: Откриването на таланта

1980-те Откриването на таланта

Една от 13 братя и сестри,  Дион, когато е само на 12-годишна възраст изпраща запис на Ангелил, добре познатия музикален мениджър. Той я кани на прослушване в Квебек. „Докато пеех, той започна да плаче, “ споделя Селин, „Знаех, че тогава бях се справила добре. “ През 1981 г. Ангелил дори ипотекирал къщата си за финансиране на албума й. Взима Селин и майка ѝ на турне в Канада , Япония и Европа.

1987:Тайната любов

1987Тайната любов

Когато Дион е на 19 , тя и Ангелил излизат на своята първа официална среща през 1987 г. (въпреки че тя призна, че  са започнали  да се вижда около една година преди това) . Тя не се обявява връзката им пет години по-късно в обложката на албума й, цветът на любовта ми. „Страхувах се от това, което ще си помислят хората, “ призна Ангелил, заради  26 -годишната им разлика в годините. Но Селин искаше истината там: “ Когато сте в влюбени, искате да го изкрещите на света. „

1994: Вълнуващата сватба

1994 Вълнуващата сватба

Те се сгодили през 1991 г., макар и тяхната любов все още да е била тайна за света. Но майка й не одобрява веднага . “ Беше много трудно за нея „, разкри Дион. “ Когато й казах, аз имах наистина силни чувства към Рене. Тя опита всичко, за да убие тези емоции и да ме накара да изляза от това състояние. Бях много разочарован и ядосана в началото, но тя се опиташе да ме накара да разбера, че този човек има брак два преди, има три деца, че е безотговорен… Но любовта ни беше толкова силна , че цялото ми семейство беше влюбена в него и нямаше друг избор.“ В крайна сметка, двойката се жени в пищна сватбена церемония в базиликата Нотр Дам Монреал на 17 декември 1994 г., което беше излъчено на живо по канадска телевизия.

1995: Младоженци

World Award Music в Монте Карло, Монако през май 1995 г.

Звездата на Дион изгрява все повече на популярната сцена, което е страхотна новина за младоженците и професионални партньори. ( Тя получи World Award Music в Монте Карло, Монако през май 1995 г.)

1997: Висока оценка и великата песен

1997 Висока оценка и великата песен

Версия на „Красавицата и Звяра“  на Селин печели Оскар и Грами през 1991 г. , но през 1997 г., един от най-големите си хитове – „My Heart Will Go On“ от Титаник – печели Оскар за най-добра оригинална песен.

1998: Ужасяващата диагноза

1998 Ужасяващата диагноза

През 1998 г. известната двойката е разклатена, когато Ангелил е бил диагностициран с рак на гърлото. Въпреки голямата си кариера, Дион избра да се съсредоточи върху личния си живот и грижи за мъжа си. Поглеждайки назад към техните години брак , звездата заяви, че със сигурност са имали трудни времена : „Имаше напрежение между нас. Никога не е лесно да си съпруга и съпруга, но добавяйки, че и в бизнеса сме заедно. . справяйки се с от представления , концерти, екскурзии, пътувания – беше трудно и изискваше много упорита работа.“

2000: За голямо празнуване

2000 За голямо празнуване

Ангелил е излекуван от рака през  2000 г. Двойката празнува като подновяват сватбените си обети традиционен Melkite Byzantine церемония в Лас Вегас. По този случай, Дион казва: “ Това е почти като шоу , а ние сме хора на бизнеса.”

2001: Момче е!

2001 Момче е!

Години на трудни процедури за забременяване – накрая дават резултат и Дион ражда син Рене Чарлз, първото дете на двойката, на 25 януари. Двойката кръщават бебето през юли в Notre – Dame Basilica в Монреал – на същото място , където те се оженили години по-рано!

2002: Обратно на сцената

2002 Обратно на сцената

Накрая, Дион е готов да възобнови кариерата, със здравия Ангелил до нея. През 2002 г. тя издава албум A New Day Has Come  и обяви, че представянето му ще в Caesar’s Palace  в Лас Вегас. През януари 2003 г. тя взима Супер купата на “ Бог да благослови Америка“.

2007: Сбогуване с Лад Вегас

2007 Сбогуване с Лад Вегас
Повече от четири години (и 717 представления и близо три милиона продадени билети) в Caesar’s Palace от както е започнала, Дион прегърща Ангелил и синът им Рене – Чарлз при финалното шоу на 15 декември 2007 г. През годините, звездата казва, че е трябвало да се научат да общуват. „Това е урока на всяка семейна двойка трябва да знае, за да запазят връзката им помежду си… Ние се смеем . Ние се шегуваме. Ние се глезим. Ние искаме бракът ни да продължи вечно. Говори се открито за всичко, сякаш все още сме на меден месец.“

2010: Запознайте се с близнаците!

2010 Запознай се с близнаците

След няколко процедури инвитро, Дион и Ангелил щастливо посрещат момчетата близнаци: Нелсън , кръстен на южноафриканския президент Нелсън Мандела, и Еди, кръстен на френския композитор Ед Марни, пристигна на 23 октомври. “ Най-голямата ми награда са децата ми „, казва тя. „Освен ако не сте майка няма как да не знаеш, което липсва или какво дори е истинско… Това ви дава истинския смисъл на живота и това е най-важната задача. На кого му пука, ако хора ме харесват като певица или не, те могат да намерят други певци и ще има други певци . Но никоя друга майка не може да бъде по-добра майка за децата ми, отколкото мен.

2010 Запознайте се с близнаците!2010 Запознай се с малките

2013: Да посрещнем рака отново заедно

2013 Да посрещнем рака отново заедно

Двойката е опустошен още веднъж, когато рак Ангелил се завръща през 2013 г. Това се случва през декември и той претърпява операция за отстраняване на тумор. На следващата година, певицата поставя кариерата си на заден план отново, за да се грижи за дългогодишната си любов.

2015: Тяхната последна битка

2015 Тяхната последна битка

През август, Дион се завръща в Лас Вегас с голямо представление, а битката на Ангелил продължава. “ Аз не искам да бъда тук по начало, “ заяви вече 47-годишната Дион пред USA Today ,когато съпругът  й от 21 години я бутна да продължи напред. “ Но Рене наистина ми даде подарък. Цялото ми страдание беше през миналата година. Мисля, че ще се справя. За сега. Но най-голямата ми задача е да убедя  моя съпруг, че ние сме добре. Аз ще се погрижа за децата ни, ще ни гледа от друго място.“ Ангелил, вече на 73 години, е бил на сонда за хранене в продължение на две години, а Дион се опитва да бъде силна по време на дългата си борба със заболяването. „Казвам му: Ти си уплашен ? Разбирам . Разкажи ми.“, разказва тя. “ И Реми ми казва :“ Аз искам да умра в ръцете ти.“ и аз му отвръщам: “OK , добре, аз ще съм там , ще си в моите ръцете.“
 ВИЖ ОЩЕ: Стилът на Анджелина Джоли през годините

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.