Мъжът ви има любовница – няколко полезни съвета

Не, не го убивай :)

817

И ето в един миг усещате,че нещо в животът ви се променя.Спокойният семеен живот,пълното щастие,сякаш са се изпарили.Съпругът закъснява нервен е когато му се наложи да се застои при вас. Изчезват милите обръщения, нежните случайни докосвания.
Започвате да се съмнявате и да се питате какво ще правите ако мъжът ви си има любовница.

Първо трябва да запазите самообладание.Не вдигайте скандали.Трябва да сте спокойна за да можете да вземете правилното решение от което ще се промени целият ви живот.Трябва да решите обичате ли мъжът си все още така силно,че да се борите за него до край.

Ако вашите чувства са угаснали и ясно виждате,че няма смисъл да се опитвате да си го върнете,то е по добре спокойно да си поговорите със съпруга си и да решите какво да правите.Не са нужни скандали сцени ревност.Само в спокойна обстановка можете да обсъдите бъдещето си и да преминете към развода.

Ако решите,че ще се борите за собственото си щастие, първо трябва да разберете коя е любовницата на съпругът ви.Трябва да сте наясно с кого ще се съревновавате.

Много жени заслепени от чувството за болка и обида стават злобни и извършват непростими грешки.Ако сте решили че ще се борите овладейте страстите.

Опитайте се да разберете мотивите.Защо мъжът ви си е намерил любовница?
Съществуват множество причини поради който мъжът ви може да се е отклонил от правилния път.Неудовлетворението в секса и еднообразието или просто иска да докаже себе си.

Как да постъпите,око мъжът ви все още ви обича?Това е най лесният вариант простете и забравете изневярата му.

Опитайте се да обсъдите какво го е подтикнало към изневярата.Ще бъде трудно да говорите на тази тема но така ще разберете и него.
Много по трудно ще бъде ако мъжът ви е обикнал другата жена и е изгубил интерес към вас.
Правилно е да предложите на мъжът си да направи избор с коя от двете ви иска да бъде.

Какво ще изгубите ако мъжът ви избере любовницата?В общт смисъл нищо.Ще започнете нов живот и ще имате възможност да изберете по подходящ мъж.

Ако изборът се падне на вас – тогава ще трябва да решите да останете ли с мъжът си или да се разделите.
Нима може мъжът който ви е изневерил да спечели доверието ви отново?
Нужен ли ви е такъв семеен живот? Това решение можете да вземете само вие.Има различни бракове- по любов или по сметка.Вслушайте се в разума ви той ще ви покаже какво е добре за вас.

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.