Митове за секса които ражда порното.

819

Изглежда че последните поколения са научили много неща за секса, именно от порно филми. Покрай кадрите които се показват обаче , се създават много грешни представи за секса, които могат да повлияят много на сексуалното удоволствие на вас и на половинката ви. Днес сме ви приготвили няколко мита които произлизат от порно филмите и проблемите които могат да причинят.

Мит 1 –  Мъжете са с повишена сексуалност и са много надарени.

Членовете които участват в порно филмите, обикновено са далеч от средния размер. Разбираемо това причинява стрес и тревожност, особено при юноши и млади мъже, независимо дали в крайна сметка, тези които не разполагат с такъв голям член са изключение или правило.

Мит 2 – Мъжете могат по всяко време да придобият твърда ерекция

В порно филмите обикновено виждаме мъже, готови във всеки един момент да получат твърда ерекция, която се запазва дори и през цялата продължителност на контакта.
Това води до голяма загриженост и направо мъчение, много хора могат да имат в тяхната ерекция по време на контактите. Тези мъже, които поставят под съмнение качеството на тяхната ерекция, се чувстват по-низши към партньора си и рядко изразяват как се чувстват, защото те вярват, че са единствените на които им се случва това.

Мит 3 – Мъжете могат да се наслаждават на любовната игра дълго време , както и интензивни движения и най-различни пози от камасутрата и разбира се имат перфектен контрол върху еякулацията.

Порно филмите са с доста дълга продължителност и това поражда проблем и комплекси към по-голямата част от мъжете.  „Ще успеяли да се сдържа?“, „Дали не би трябвало да издържам повече?“. Заслужава си да се замислим защо в порно филмите, не сме виждали мъже да еякулират внезапно, „защото не е могъл да се здържи повече“, това което виждаме е, че мъжете в порно филмите по време на един продължителен контакт изведнъж вземат решението да  еякулират, все едно имат бутон който определя как и кога това да се случи.

Мит 4 – Жените са готови и желаят да се включат в секс игра по всяко време, даже се наслаждават дори на най-болезнените сексуални практики.

В порно филмите виждаме жени с повишена сексуалност с множество оргазми, жени които получават оргазъм лесно и бързо независимо дали ще е клиторен или вагинален. Такива сцени могат да ви накарат да се замислите дали не сте толкова еротични и сексуални.

Мит 5 – Жените и Мъжете са с перфектни тела

И тук разбира се много мъже които търсят  богатия бюст , фитнес тяло и много жени които се чувстват по-малко секси тъй като не покриват профила на порно звезда.

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.