За всичко има обяснение! Как да декодираш действията на половинката ти след секс

552

1. Не иска да те прегърне
Според изследователите повечето мъже „попадат“ в тази категория. Мъжкият пол е различен от женския, що се отнася до чувствителен темперамент и не трябва да приемаш това поведение лично. В много случаи е вярно, че мъжете не ги бива никак с „after play“ и интимността след секс като цяло. Това което трябва да те тревожи в този случай, е дали някога е искал да прекарва времето прегърнати а сега не желае.
2. Промяна в настроението

Еротичслед сексният ти партньор преди секс е приказлив и приятелски настроен, но след секс се превръща в тих и сантиментален индивид? Много е вероятно да се чувства несигурен за представянето му или просто така се чувства всеки път.

3. Заспива мигновенно
заспива след сексЩе ти го кажем научно. При мъжете, Сексът активира отделянето на допамин, невротрансмитер, който изпраща „положителни“ вещества в тялото. Това, заедно с увеличението на окситоцин, дава желанието за отпускане и бързо го праща в прегръдката на… Морфеа (бог на сънищата)!

Така че, ако заспива просто означава, че е мъж!

4. Веднага Посещава банята
Първата спирка след секс – дори преди хладилника е банята. Причината? Отново окситоциния хормон и пролактин, които играят роля в бъбречната фунция и може да доведат до необходимостта от уриниране веднага след секс

5. Изчезва от къщата ти за част от секундата
Ако това се случи веднъж, няма причина за драма. Но ако се повтаря тази „тактика“ след всеки сексуален контакт следва червен флаг, които трябва да видите. Един човек, който не го е грижа за теб, след секс или мисли, че връзката Ви е сексуална или просто има проблеми при обвързването. Ако го искаш за твое гадже, настоявай да пренощува при теб в противен случай му покажете вратата… за винаги!

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.