Най-добрите пози за членове – фасулчета

573

На скоро получихме един емайл от една наша читателка, на която партньора и въпреки че е добро момче и отличен партньор, има възможности които с голяма трудност доближават 12 сантиметра. И въпреки че тя признава че най-важно е силата на връзката в една двойка, не е зле да опитате и едни определени пози които обещават да ви задоволят даже и ако любимият ви не е толкова надарен!

От начало бе размера: Със сигурност един богат член има неговите плюсове но и прекалено големите размери биха ви причинили само болка. Както знаете, секса не е само едното промъкване.  Правилната комбинация на стимуланти могат да правят чудеса, когато пениса не е достатъчен.

Секс стимулантите , трябва да включват неща които разбира се ще ви стимулират. Целувките, галенето, триенето , оралния секс от негова страна, допълнителна грижа в региона на клитора и ако е необходимо добавете в играта и вибриращ пръстен.

Позите:

1: На четири: Ако се прилага правилно тази поза, може да накара и най-малкият член да изглежда огромен. За по-добри резултати, гърбът трябва да бъде разтегнат и краката залепени за да увеличите търкането.
2: Змия: Легнете по корем (с корем и крака към пода/леглото). Сложете една възглавница под-корема за да надигнете задните части. Той кляка зад вас и… продължението го знаете. За по добро негово удобство, може да легне върху вас (без да отпуска цялата си тежест разбира се!).
3: Заешки ушички: Отпускате се на зад, отваряте и свивате краката си колкото се може по-близо до ушите ви ( не се впрягайте!) . Оставяте го да проникне и ще усетите как пениса му да изпълва вагината ви. Ако ви е трудно да запазите краката си по този начин, по време на акта, го помолете да ги подкрепя с ръце или с една ръка. А с другата може да ви гали… където пожелаете 🙂
4: От V до Я : Легнете по гръб и го накарайте да дигне краката ви ( вие се задържате с лактите ви) докато не образуват едно малко V . Ако е достатъчно силен , може да уголемява или смалява ъгъла който правят краката ви.

Ако е толкова малък че да не можеш да го усетиш по никакъв начин, няма да е зле да поговорите (ВНИМАНИЕ!) за идеята да добавите един секс помощник в играта ви. Един вибратор би бил едно добро начало. НЕ Е НУЖНО да изберете най-големият вибратор !!! защото ще нараните самочувствието на любимия ви и няма повече да видите нито него нито неговите 12 сантиметра. Ако видите че идеята за вибратор не му хареса , се фокусирайте върху стимулантите и самозадоволяването (когато можете), но винаги с положителни мисли.

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.