Не можеш да напуснеш Facebook?

798

Ето защо раздялата с него е толкова трудна…

Много от нас са помислили за напускане на Facebook, но по някаква причина, трудно се оказваме да проверим какво става с фейсбук приятелите ни. Защо? Защото това е неговата магия.

Е, новите изследвания разкриха четири причини, поради скъсване с Facebook е толкова, толкова трудно:

1. Възприемането на пристрастяването: Според изследването на групи,  може да се забележи пристрастяване. Един от участниците е описано това обичайно поведение, като казва: „През първите десет дни, когато отварях интернет браузър, пръстите ми ще се прилагат автоматично отиват на „ф „.“

2. Наблюдение: Хората, които използват Facebook, до голяма степен искат да следят как другите хора мислят за тях.

3. Субективна настроение: Вие сте в добро настроение? Защо пък да не го споделите и да го видят толкова хора, да изкажат мнение или просто да го “Like”-нат.

4. Други социални медии: Facebook потребители са по-склонни да се регистрира отново, ако те са имали други социални медии -като Twitter, за да заемат своето време. В много от тези случаи, хората се връщат към Facebook, но променя използване, например, да деинсталирате приложението от телефоните си, намаляване на техния брой приятели, или ограничаване на количеството време, прекарано на платформата.

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.