Не разбра защо те остави? 12 възможни причини

Вечния въпрос.. защо..

486

1. Не иска да те нарани. Той знаеше, че ти имаше по-големи очаквания от отношенията ви и за да не нарани сърцето ти е решил да прекрати връзката ви преди ти да се обвържеш още повече.

2. Предпочита да е ерген. Не е от хората които обичат серьозните връзки. Той е все още емоционално незрял и предпочита да спи в различни прегръдки всяка вечер. По-добре го остави, защото само ще се нараниш още повече. За твое добро е!

3. Ти го искаш повече от колкото той теб. Не си виновна, но дисбаланса на емоции за някои мъже е неудобно. Трябва да бъдеш с някой, който иска същото.

4. Не вижда бъдеще с теб. Да, и мъжете мислят за бъдещето. Ако не вижда бъдещето си с теб защо тогава да си губиш времето?

5. Счита, че не сте сексуално съвместими. Ако той не усеща същата сексуална химия която усещаш ти, тогава няма причина да се опитваш. Вие не можете да го промените!

6. Просто е искал една връзка. Може да си била момичето, което му е подало ръка / прегръдка и чувства след една предишна връзка която го е наранила. Сега като се чувства пак силен не му трябваш. Може много да те е заболяло, но се случва често.

7. Искате, но не достатъчно. Много връзки започват с много ентусиазъм, но в крайна сметка не водят до никъде. Усещането не е разработено повече и пламъка стана малка искра. Не се тревожи, не всички комбинации са успешни!

8. Грешен timing. Ти искаш връзка, той Friends with benefits. Да, химията е добра, но синхронизацията грешна. Не можеш да направиш нищо!

9. Смятала си го за даденост. Той ти е давал всичко а ти не. Той го е разбрал и си тръгнал. Толкова е лесно..

10. Имате различни светогледи. Най-важната причина за раздяла . Много е трудно да се направи компромис, когато примерно ти искаш да имаш деца а той не.

11. Причината си просто ти. Ти си чудесен човек, но за него ти нямаш нужните качества които той търси в неговата половинка. Това не означава, че не заслужаваш един мъж който да те обича и да те иска за това което си.  В този случай е най-добре че свърши, за да спре нараняването и егоизмът.

12. Заиграва с друг. Виж сега, мъжете не мислят като жените. Когато един истински мъж е с теб това в повечето случаи означава че си негова принадлежност (звучи грубо) . Няма мъж (на тази планета) който да позволи и/или да му харесва жена му да се заиграва с други лица , било то само по-кафе , чай, разходка в парка , бързи срещи след работа, срещи когато той липсва от вкъщи или размяна на пикантни съобщения в FaceBook. Мъжете са горди индивиди и само един глупак не би приел това като изневяра. Ако търсиш нещо друго и/или не си сигурна в чувствата ти към този мъж просто си тръгни преди да е станало по зле. Ако си се заигравала най-вероятно е разбрал за това и те е оставил.

 

 

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.