Не си затваряй очите! 11те (хитри) знаци че те иска само за секс

Е, не е като да не го знаеш :)

2 228

Няма да ти го признае никога. Ще ти го показва обаче, постоянно с очите.

Не си мисли че си влязла в една свободна връзка защото той не е разяснил още намеренията си. Трябва да помниш че мъжете говорят с действията си и точно на тях трябва да наблегнеш. Когато един мъж те иска само за сексуалното му задоволение, ти го показва, правейки 11 те неща които ще прочетеш по-долу. Поне е добре че знаеш намеренията му.

1. Единствения час  на деня в който ти изпраща съобщение е след полунощ и съдържанието на съобщението е от рода на “къде си“.
2. Ядосва се когато си го поканила у вас за да гледате филм и веднага щом влезне натискаш бутона “play“ изключвайки секса преди да свърши филма.
3. Не си се запознала с приятелите му. Никога. И като цяло не знаеш почти нищо за тях.
4. Не ти е предлагал никога да спиш при него (в неговия дом). Защото разбираш ли , сутринта трябва да стане много рано или нещо с работата му.
5. Преди да си тръгнеш от домът му, ти помага да не забравиш нещо. “Всичко ли взе?“ е въпроса който трябва да те  озадачи.
6. Не сте излезнали никога на нормална среща. Не е дошъл от твоя дом да те вземе. Не сте ходили да вечеряте или пиете по едно. Не те е целувал в колата когато те връща в къщи. Не сте двойка.
7. Винаги е зает и не отговаря когато му изпращаш нещо лично или нещо което има общо с твоите чувства.
8. Когато сте заедно винаги прави “движения“ които имат нещо общо със секс.
9. Изпраща ти съобщение да отидеш да го намериш там където е с неговите приятели, но веднага щом стигнеш ти предлага да ходите в къщи.
10. Комплиментите му се ограничават на физическите му възможностти.
11. Когато идва в твоя дом, отива веднага в спалнята ти и те вика да отидеш ако недай боже закъснееш да отидеш сама.

БОНУС

12. Тъй като мъжете мислят постоянно за секс. Е възможно да ти изпрати и съобщение рано сутрин (разбирай – сутрешна ерекция) за да те пита как си и какво ще правиш довечера.

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.